Fredensborg Zoneterapi og Akupunktur

Om os

Jeanette Profil 150

Mit navn er Jeanette Bille Kjeldsen jeg har arbejdet med menneskers sundhed og livsstil i snart 30 år. Jeg har haft fast base i Fredensborg i over 25 år.

Jeg har en lang række sundhedsuddannelser bag mig, bl.a. er jeg akupunktør, både kropsakupunktør og øreakupunktør, jeg er zoneterapeut, vacuum- og cuppingterapeut, men jeg er også traditionelt uddannet i anatomi og fysiologi og har taget uddannelser indenfor kommunikation.


Jeg er samtidig underviser på flere af landets zoneterapeut- og massageskoler. Derudover tilbyder jeg i min klinik produkter, som jeg personligt har haft fantastiske resultater med, bl.a. når det gælder restitution, energi, udholdenhed og styrke.

Jeg har klienter i alle aldre, men jeg har i mange år haft mange babyer igennem hænderne og har et ekstra kompetenceområde med de helt små og underviser også på en ny Babyterapiuddannelse i Danmark. 


I sports- og motionsregi har jeg haft mange igennem klinikken med problemer i bevægeapparatet, det være sig slidte knæ, smerter i ben, nakke, skuldre og ryg, og det er min erfaring, at kombination af flere af mine behandlingsmetoder ofte giver hurtigere resultater.

Jeg arbejder også fra flere vinkler med klienter, der f.eks. i forbindelse med deres sport ønsker at få et vægttab og/eller en bedre sundhed generelt. 

 

Jeg er indehaver af "Fredensborg Zoneterapi & Akupunktur" og medejer af "Wellness & Business".

 

Jeg afholder derudover løbende kurser og underviser på flere zoneterapeutskoler og massageskoler rundt omkring i hele landet.

 

Jeg er RAB godkendt Zoneterapeut og Akupunktør og medlem af ZCT, samt godkendt hos Sygeforsikringen "danmark"

Danmarks 

Rab 150

 

 

 

 


 

Finn 150

Finn Bille Kjeldsen er indehaver af Aku-Zone-Shop. Som er et firma der har import og salg af TCM produkter til bl.a. akupunktører, læger, fysioterapeuter og zoneterapeuter 

Derudover er Finn direktør og medejer i "Wellness & Business".

 

Begge underviser, uddanner og holder workshops og præsentationer for andre partnere og deres gæster.