Fredensborg Zoneterapi og Akupunktur

Om os

Jeanette Profil 150

Mit navn er Jeanette Bille Kjeldsen jeg har arbejdet med menneskers sundhed og livsstil i snart 30 år. Jeg har haft fast base i Fredensborg i næsten 25 år.

Jeg har en lang række sundhedsuddannelser bag mig, bl.a. er jeg akupunktør, både kropsakupunktør og øreakupunktør, jeg er zoneterapeut, vacuum- og cuppingterapeut, men jeg er også traditionelt uddannet i anatomi og fysiologi og har taget uddannelser indenfor kommunikation.


Jeg er samtidig underviser på flere af landets zoneterapeut- og massageskoler. Derudover tilbyder jeg i min klinik produkter, som jeg personligt har haft fantastiske resultater med, bl.a. når det gælder restitution, energi, udholdenhed og styrke.

Jeg har klienter i alle aldre, men jeg har i mange år haft mange babyer igennem hænderne og har et ekstra kompetenceområde med de helt små og underviser også på en ny Babyterapiuddannelse i Danmark. 


I sports- og motionsregi har jeg haft mange igennem klinikken med problemer i bevægeapparatet, det være sig slidte knæ, smerter i ben, nakke, skuldre og ryg, og det er min erfaring, at kombination af flere af mine behandlingsmetoder ofte giver hurtigere resultater.

Jeg arbejder også fra flere vinkler med klienter, der f.eks. i forbindelse med deres sport ønsker at få et vægttab og/eller en bedre sundhed generelt. 

 

Jeg er indehaver af "Fredensborg Zoneterapi & Akupunktur" og medejer af "Wellness & Business".

 

Jeg afholder derudover løbende kurser og underviser på flere zoneterapeutskoler og massageskoler rundt omkring i hele landet.

 

Jeg er RAB godkendt Zoneterapeut og Akupunktør og medlem af ZCT, samt godkendt hos Sygeforsikringen "danmark"

Danmarks 

Rab 150

 

Anbefalet Af Rose Maimondie 150

 

Janne 150

Janne Harild er ASEA-partner, øre-akupunktør og zoneterapeut.


Janne har været zoneterapeut i 10 år og er også registreret alternativ behandler, så du kan få tilskud til dine behandlinger fra sygeforsikringen Danmark.

 

Janne har tidligere arbejdet som sygeplejerske, men har nu valgt at lægge mere vægt på forebyggelse. Derfor bruger hun også ligesom Jeanette et supplement til zoneterapien: en banebryddende teknologi der meget kort fortalt arbejder på celleniveau, denne teknologi understøtter kroppens evne til at hele sig selv. 

 

Danmark

Rab 150


 

Finn 150

Finn Bille Kjeldsen er indehaver af Aku-Zone-Shop. Som er et firma der har import og salg af TCM produkter til bl.a. akupunktører, læger, fysioterapeuter og zoneterapeuter 

Derudover er Finn direktør og medejer i "Wellness & Business".

 

Begge underviser, uddanner og holder workshops og præsentationer for andre partnere og deres gæster.