Fredensborg Zoneterapi og Akupunktur

Anbefalinger fra klienter

BabyFeet

  • Mavekneb og maveproblemer:

-Jeg har min lille pige på nu 2 1/2 måned, som er 6 uger for tidligt født. Hun har har døjet med ekstrem mange mave smerter, og kunne ikke komme af med sin afføring!
Efter 3 behandlinger har jeg nu den lækreste glade baby som på ingen måde lider af mave problemer længere :)
Kan varmt anbefale Jeanette til hver en tid.
Tusind tak fra en glad og tilfreds mor og ikke mindst min glade pige :)
Camilla Olesen

-Vores datter på 9 uger led forfærdeligt af mavekneb. Allerede efter de første besøg oplevede vi markant bedring og en meget meget gladere baby. Meget dejlige, rolige omgivelser og utrolig sødt og professionelt personale.
Katrine Cosmus Uldahl


-Behagelige omgivelser, behagelig terapeut og gode resultater.
Katrine Charlotte Hoppe Linee

 

-Jeg fik en søn i af januar i år og allerede da han var knap 14 dage gammel, begyndte han at få meget mavekneb. Han skreg det meste af dagen og havde bare rigtig ondt. Da jeg ringede til Jeanette efter to uger med skrigeri, var jeg derfor temmelig tyndslidt og min søn havde stadig ondt. Jeanette gav ham zoneterapi - i alt 3 gange - men allerede efter første behandling kunne jeg mærke en klar forbedring på ham. Hun er utrolig omsorgsfuld og dygtig og jeg har ikke et sekund været i tvivl om, at Jeanettes behandling var det rigtige valg. Han er nu 4 mdr. gammel, og der har ikke været noget siden. Så TAK fra en taknemmelig mor :o)
Cathrine Herskind

  • Pollenallergi:

-Hos Jeanette er du i de bedste hænder. Jeg har selv nydt godt af dejlige og givende behandlinger. Har lige fået en akupunktur nål i øret, og nu mærker jeg næsten intet til birkepollen-allergi. Herligt at kunne nyde foråret. Tak Jeanette
Anne-Marie Læssøe

  • Allergier mm.:

-Kan kun anbefale akupunktur og zoneterapi. Det hjælper og Jeanette er verdensmester i behandling af både allergi og andre skavanker. Derudover er hun et fantastisk menneske og er dybt profesionel i alt, hvad hun arbejder med. Tro mig, jeg ved det - har haft min gang der i 11/12 år og gang på gang overrasker hun mig med nye tiltag indenfor al alternativ behandling. Gør dig selv den tjeneste og dit helbred med at besøge Fredensborg Zoneterapi og Akupunktur. Du vil ikke fortryde.
Tine Lindbaum Petersen

  •  Sclerose:

Jeg er en kvinde med sclerose, der er kommet hos Jeanette i 4 år. Jeanette er, for mig, mere end bare en zoneterapeut! Hendes healende evner rækker langt, og hun har en helt utrolig måde "at vide hvad det egentligt handler om". Hver gang føler jeg mig ganske speciel og unik som patient. Det er hendes omsorgsfulde facon og professionalisme, som den dygtige behandler hun er.
Marie Louise

  • Nyresten:

For et par år siden havde min ældste søn nyresten, og efter en intens zoneterapi hos Jeanette og masser af Pi-Mag vand, kom den ud 3 timer efter. Helt fantastisk. Jeanette fortalte ham også om hvordan han udgår at få flere. Kærlige kram til Jeanette